Deutsch français Nederlands English
Disclaimer
Onderneming
Diensten
Talen
Vakgebieden
Tarieven
Offerte
Contact
Links
Cursussen
Disclaimer
DisclaimerLees deze disclaimer aandachtig door. Personen die op de in het World Wide Web gepubliceerde website van apoint Übersetzungen GmbH gegevens en informatie oproepen, verklaren zich akkoord met de volgende voorwaarden. Zonder instemming hiermee dient men de website van apoint Übersetzungen GmbH onmiddellijk te verlaten:

Auteursrechten en copyright
De website van apoint Übersetzungen GmbH bevat teksten, foto’s, logo’s en afbeeldingen die auteursrechtelijk beschermd zijn. Zonder schriftelijke toestemming van apoint Übersetzungen GmbH mogen geen volledige of onvolledige delen van de inhoud van deze dite vermenigvuldigd, gewijzigd of voor handelsdoeleinden gebruikt worden. Het is ook verboden elementen of hele gedeelten van deze site op een eigen website te publiceren.

Doel van de website
De website van apoint Übersetzungen GmbH dient voor het communiceren van informatie over ons bedrijf en over onze diensten. De gepubliceerde inhoud vormt geen reden of aanmoediging noch een aanbieding of aanbeveling tot aanschaf van deze diensten. Zowel door het bezoeken van onze website als door het downloaden van informatie ontstaat niet automatisch een contractuele betrekking tussen de gebruiker en apoint Übersetzungen GmbH.

Juistheid en volledigheid van de informatie
Ondanks onze zorgvuldigheid en inspanning kan apoint Übersetzungen GmbH niet garanderen dat de inhoud van deze website volledig, juist en op de laatste stand bijgewerkt is.

Aansprakelijkheid
Het Internet en onze website worden op eigen risico gebruikt. Voor alle directe, indirecte en secundaire schade die de gebruikers van deze website of derden lijden door het downloaden van materiaal uit het Internet, neemt apoint Übersetzungen GmbH in geen geval aansprakelijkheid op zich. Wegens het openbare karakter van het Internet kan apoint Übersetzungen GmbH bij het oproepen van informatie op deze website ook geen systeemveiligheid en storingsvrijheid garanderen.

Gelinkte websites
Tot de inhoud van deze website behoren onder andere ook links die naar websites van derden leiden. Aangezien apoint Übersetzungen GmbH geen invloed heeft op de inhoud van deze websites, wijzen wij aansprakelijkheid daarvoor van de hand. En apoint Übersetzungen GmbH kan ook niet verantwoordelijk worden gesteld voor de juistheid, volledigheid en rechtmatigheid van de inhoud van zulke websites waarnaar wij links ter beschikking stellen.

Verzending en bescherming van persoonsgegevens
De informatie en de persoonlijke gegevens die de gebruiker via deze website naar apoint Übersetzungen GmbH stuurt, worden uitsluitend voor het door de gebruiker gewenste doel gebruikt. Daarbij houden wij ons gegarandeerd aan de Zwitserse wet inzake gegevensbescherming en waarborgt maximale discretie. Om technische redenen kan apoint Übersetzungen GmbH deze garantie pas geven vanaf het moment waarop de verzonden gegevens bij apoint Übersetzungen GmbH zijn aangekomen. Aangezien communicatie per e-mail noch veilig noch vertrouwelijk is, wijst apoint Übersetzungen GmbH elke aansprakelijkheid bij verzending van gegevens via webformulieren en/of e-mail van de hand.

Lokale wettelijke beperkingen
De website van apoint Übersetzungen GmbH is niet bestemd voor personen in een rechtsgebied waar de publicatie van en de toegang tot www.apoint.ch op grond van de nationaliteit van de betreffende persoon, zijn of haar domicilie of om andere redenen verboden is. Toegang tot de website van apoint Übersetzungen GmbH is niet toegestaan aan personen voor wie de hierboven vermelde beperkingen gelden.

Home  Zoeken  Sitemap  Site aanbevelen ©  2015 apoint Übersetzungen GmbH AV Disclaimer